Німецький промоутер вважає, що брати Клички навмисне обирають слабких суперників

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Німецький промоутер Ахмет Онер розкритикував братів Кличків за вибір у суперники Дерека Чісору і француза Жан-Марка Мормека.

«У такий період, коли немає адекватних суперників, не можна обирати з багатьох слабких суперників надслабких. Я вже говорив і скажу ще раз: те, чим займаються Клички - лохотрон для народу. В.Кличко зібрався боксувати з Д.Чісорою, який програв бої Тайсону Ф'юрі і Роберту Хеленіусу, хоча суддівське рішення в бою з Хеленіусом, звичайно, суперечне. Ж.Мормек - наступний суперник В.Кличка - взагалі не мав з'являтися ні в якому світовому рейтингу, оскільки він не боксував більше року, а до того провів у суперважкій вазі 3 бої, з яких він по ідеї не мав виграти жодного. Француз 5 років тому був середнім бійцем першої важкої ваги, сьогодні він взагалі ніхто. І щось таке має бути гідним претендентом на завоювання титулу у суперважкій вазі? Де таке ще буває?», - зазначив він.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі