Німецький футбол відрізняється від українського швидкістю прийняття рішень - Ярмоленко

Поділитися
Німецький футбол відрізняється від українського швидкістю прийняття рішень - Ярмоленко Ярмоленко задоволений, що не залишив "Динамо" раніше © twitter.com/bvb
Лідер збірної України розповів про свій старт кар'єри в дортмундській "Боруссії".

Колишній капітан київського "Динамо" Андрій Ярмоленко розповів про своє життя в Дортмунді після переходу в "Боруссію".

"Вдячний долі за те, що вийшло в такому віці перебратися в інший клуб. Може, якби раніше перейшов, то був би більше затиснутий і соромився, а зараз мені вже 28 років. Чого мені соромитися або кого мені боятися? Я сам собі сказав: "Розслабся і роби те, що ти вмієш", - заявив вінгер в інтерв'ю програмі "Профутбол".

"Їхав у Німеччину, в першу чергу, грати у футбол, а в цьому плані тут все на найвищому рівні. Стадіони прекрасні, вболівальники заповнюють ці стадіони, а чемпіонат непередбачуваний. Нема легких ігор, коли ти наперед знаєш, що візьмеш три очки. З будь-яким суперником важко грати".

"Мене часто запитують хлопці про рівень футболістів в Німеччині, а я бачу різницю з чемпіонатом України тільки у швидкості прийняття рішень. До прийому м'яча ти вже знаєш, куди потрібно його віддати. Тут дуже висока інтенсивність. У першому матчі з "Тоттенхемом" я просто задихнувся".

"Не збираюся зупинятися на досягнутому. Приїхав сюди показувати хороший футбол, щоб люди побачили, що в Україні теж є хороші гравці і придивилися в майбутньому на інше покоління".

Нагадаємо, українець перейшов у дортмундський клуб минулого літа з "Динамо" за 25 мільйонів євро. У поточному сезоні на рахунку Ярмоленка 16 матчів, в яких він забив 5 голів і віддав 4 результативні передачі.

Нагадаємо, раніше Андрій Ярмоленко відзначився голом у матчі проти "Байєра".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі