Нігерієць і бразилець покинули "Дніпро"

Поділитися
Нігерієць і бразилець покинули "Дніпро" Данило не підійшов Маркевичу © ФК Днепр
Дніпропетровський клуб попрощався з футболістами, які не зуміли себе зарекомендувати з кращого боку.

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко в інтерв'ю "9 каналу" повідомив, що клуб розірвав контракти з 22-річним нігерійським півзахисником Майклом Бабатунде та його колегою по амплуа - 25-річним бразильцем з бельгійським паспортом Данило. Обидва футболісти виступали за команду в першій половині сезону, але не зуміли вразити головного тренера Мирона Маркевича.

Крім того, до відходу з "Дніпра" близький український півзахисник Валерій Федорчук. Контракт 27-річного футболіста, який вважався основним у складі, який в минулому сезоні вийшов у фінал Ліги Європи, закінчується 31-го грудня, а керівництво прийняло рішення його не продовжувати.

Сам Федорчук в інтерв'ю Sport Arena заявив, що продовжує відновлення після травми і готовий залишитися в "Дніпрі", або займеться пошуками іншого колективу:

"Хоча в обговоренні нової угоди були певні незгоди, але категоричного "ні" я не говорив і хотів знайти варіант, який влаштовував би і "Дніпро", і мене. Це футбол, тут бувають різні речі. Подивимося, як далі складеться ситуація. Для мене зараз головне - відновлення. З кожним днем я відчуваю себе краще, два дні тому почав робити пробіжки, слава Богу, все йде добре. Тому я впевнений, що вчасно повернуся на поле, вийду на колишній рівень і буду прогресувати. А команда знайдеться. Якщо не залишуся в "Дніпрі", значить, відразу буду шукати новий клуб".

Читайте також: У "Дніпрі" заперечують проблеми з фінансуванням і не планують робити ставку тільки на молодь

Нагадаємо, що раніше Мирон Маркевич повідомив про плани керівництва почати будівництво нової команди "після закінчення другого кола" чемпіонату України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі