Неймар зумів перервати програшну серію Бразилії

Поділитися
Неймар зумів перервати програшну серію Бразилії Неймар приніс перемогу Бразилії над Колумбією
Новий наставник збірної Бразилії Карлос Дунга подарував уболівальникам досить оптимістичну перемогу. У товариському поєдинку були обіграні міцні колумбійці.

Нападник збірної Бразилії Неймар приніс своїй команді перемогу над Колумбією, відзначившись у кінцівці товариського матчу - 1:0.

Бразильці постали перед уболівальниками частково в оновленому складі, колумбійці грали за підтримки головних зірок - Джеймса Родрігеса і Радамеля Фалькао. Бразильські знаменитості виявились сильнішими.

Колумбія не зуміла взяти реванш за поразку в 1/4 фіналу чемпіонату світу-2014, коли господарі турніру були сильнішими 2:1. У той час як "селесао" перервала серію невдач, яка складалась з двох зустрічей - 1/2 фіналу ЧС і матчі за бронзу.

Команди порадували глядачів в американсько Майамі красивим атакуючим футболом, і хоч зуміли лише один раз вразити ворота, створювали чимало моментів, після яких рахунок міг змінитися не один раз. Одним з головних дійових осіб на полі був Неймар.

Форвард "Барселони" одужав після нелегкого травми, отриманої як раз в протистоянні з Колумбією на ЧС. Тоді, нагадаємо, Неймар невдало впав після зіткнення з суперником і пошкодив спину. Лікарі діагностували у нього перелом одного з хребців, проте пошкодження зажило, і футболіст знову демонструє свої найкращі якості.

Неймар виводив партнерів на ударну позицію, і сам загрожував воротам у швидких атаках. Однак забив зі штрафного - красивим обвідним ударом. Колумбійці ж по суті і не створили по-справжньому небезпечних моментів біля воріт Жеффферсона, який, напевно, має шанс стати першим воротарем після відходу зі збірної Жуліу Сезара.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірній Бразилії хочуть прищепити "чемпіонський ДНК"

Зазначимо, що найближчим часом, 9 вересня, бразильці проведуть другий спаринг за вересень - проти Еквадору, якому явно не пощастило в груповому турнірі ЧС-2014.

Раніше повідомлялося, що збірні Аргентини та Німеччини провели "реконструкцію" фіналу чемпіонату світу в Бразилії. Південноамериканці обіграли європейську збірну 4:2. Як і у випадку з Дунгою, ця перемога була першою в дебютному матчі для наставник аргентинців Херардо Мартіно. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі