Несподіваний поворот у долі Фалькао: замість "Реала" колумбієць перейде у МЮ

Поділитися
Несподіваний поворот у долі Фалькао: замість "Реала" колумбієць перейде у МЮ Радамель Фалькао спробує свої сили в чемпіонаті Англії © asm-fc.com
Радамель Фалькао за два місяці підвищеної трансферної активності "змінив" як мінімум три команди. Але в результаті вибрав варіант з англійським "Манчестер Юнайтед".

Англійські ЗМІ повідомляють, що в останній день трансферного вікна в Європі колумбійський нападник "Монако" Радамель Фалькао прийняв рішення перейти в "Манчестер Юнайтед".

Колумбієць мав варіанти працевлаштування в італійському "Ювентусі", мадридському "Реалі" і навіть лондонському "Арсеналі", проте в підсумку вибрав "Червоних дияволів".

Як і передбачалося, Фалькао покине "Монако" на правах оренди. За даними The Guardian, орендна операція обійдеться манкуніанцям приблизно в 8 мільйонів євро. У той же час, портал Goal.com повідомляє про суму 12,5 мільйонів в європейській валюті.

Скоріше за все, "Реал" погодився відмовитися від варіанту з Фалькао на користь "Манчестера" завдяки вдалому продажу Анхеля ді Марії в МЮ, а також оренді гравця "Червоних дияволів" Хав'єра Ернандеса, більш відомого як Чичарито. Мексиканець буде футболістом "Королівського клубу" протягом мінімум одного сезону. Також преса повідомляла про те, що бачити ще одного колумбійця в "Реалі" не хотів сам Криштіану Роналду.

Нагадаємо, Фалькао завдяки успішно проведеним 2013 році, коли він після переходу в "Монако" з іспанського "Атлетіко" став одним з кращих бомбардирів лідера французького чемпіонату, вважався ледь не головною зіркою майбутнього ЧС-2014. Проте прикра травма позбавила колумбійця можливості зіграти за свою збірну Бразилії. Між тим, у його відсутність у складі колумбійської команді на бразильських полях засяяла зірка його одноклубника Джеймса Родрігеса, який згодом перейшов у "Реал".

Як повідомлялося раніше, "Манчестер Юнайтед" після ряду перемог у міжсезонні невдало стартував у чемпіонаті Англії, набравши у трьох матчах всього два очки, а також програвши з розгромним рахунком 0:4 представнику третього дивізіону "МК Донс" в матчі за Кубок Ліги. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі