Непереможний чемпіон світу кинув виклик Гвоздику

Поділитися
Непереможний чемпіон світу кинув виклик Гвоздику Гвоздик може првоести бій проти Раміреса © twitter.com
Гильберто Рамірес захистив пояс WBO і готовий піднятися у вазі.

Чемпіон світу за версією WBO в суперсередній дивізіоні Гильберто Рамірес (39-0, 25 КО) кинув виклик новоспеченому власникові пояса WBC в напівважкій дивізіоні Олександру Гвоздику (16-0, 13 КО). Слова мексиканця після вдалого захисту титулу від Джессі Харта (25-2, 21 КО) приводить Boxing Scene:

"Я виграв кожен з раундів. У восьмому раунді я травмував лікоть і якби не це, то нокаутував би його. Тепер я хочу перейти в напівважку вагу. Я готовий кинути виклик Олександру Гвоздику", - повідомив Рамірес.

Нагадаємо, в останньому своєму бою Олександр Гвоздик нокаутував Адоніса Стівенсона в 11-му раунді їх чемпіонського поєдинку, після чого канадець був доставлений в лікарню і введений в стан штучної коми.

Гвоздик став четвертим чинним чемпіоном світу по боксу з України. Також володіють поясами Олександр Усик (16-0, 12 КО), який є абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі, Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) - WBА у легкій вазі і Артем Далакян (17-0, 12 КО) - WBА у найлегшій вазі.

Раніше повідомлялося про те, що Гвоздик піднявся на 55 позицій у рейтингу найкращих боксерів світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі