НБА пророкують лок-аут

Поділитися
Президент Федерації баскетболу України Олександр Волков заявив, що в НБА наближається локаут.

«Є інформація в колах баскетбольних, що в НБА буде лок-аут у цьому році. Що це означає? А те, що після останнього свистка фінального матчу НБА цієї структури формально існувати більше не буде - не буде ніяких контактів, дзвінків...Цей лок-аут пов'язаний з тим, що закінчився контракт між НБА та Асоціацією баскетболістів, тобто профспілкою. Причина - ті умови, які пропонує НБА, і ті, які вимагає профспілка, дуже далекі один від одного і домовитися ці баскетбольні структури не можуть. Тому 99,9% - буде лок-аут», - зазначив президент.

За його словами це добре позначиться на чемпіонаті Європи: «У гравців НБА не буде відмазок, щоб не їхати на чемпіонат Європи. Нікому не треба буде навіть cплачувати страховки, бо нікому буде їх сплачувати. Моя думка, цей чемпіонат збере максимальну кількість зірок НБА, і буде вельми непередбачуваний. Я сподіваюся, що команди, які туди потрапили завдяки розширенню, піднесуть сюрприз тим командам, які стабільно грають на Євробаскеті».

Нагадаємо, що Олександр Волков заявив, що Україні пощастило при жеребкуванні Євробаскету.

За матеріалами РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі