НБА: українець Лень розпочне новий сезон в запасі "Фінікса"

Поділитися
НБА: українець Лень розпочне новий сезон в запасі "Фінікса" Лень поки не домігся повної довіри від тренерського штабу © hnba.com/suns
Український баскетболіст поки не пробився в основу команди.

Центровий Олексій Лень розпочне новий сезон НБА на лавці запасних "Фінікса". Про таке рішення повідомив наставник команди Ерл Уотсон.

За словами Ерла Уотсона, в стартовій п'ятірці будуть виходити розігруючий Ерік Бледсоу, атакуючий захисник Девін Букер, форварди Ті Джей Уоррен і Джаред Дадлі, а також центровий Тайсон Чендлер.

У попередньому сезоні Олексій провів за Фінікс 78 матчів, 46 з яких починав у стартовій п'ятірці. Лень набирав 9,0 очки (42% з гри), 7,6 підбирання, 1,2 передачі і 0,8 блок-шота в середньому за 23,3 хвилини на паркеті.

Варто відзначити, що Лень поки не підписав новий повноцінний контракт з "Фініксом" - тренерський штаб команди хоче прослідкувати за діями українця в найближчих передсезонних поєдинках.

Читайте також: НБА: Лень допоміг "Фініксу" здобути впевнену перемогу

Раніше президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський заявив, що Рінат Ахметов погодився оплатити страховку Олексія Леня, якщо центровий "Фінікса" приїде в Україну, щоб допомогти збірній у відборі на Євробаскет.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі