НБА: Лень в черговий раз успішно зіграв за "Фінікс"

Поділитися
НБА: Лень в черговий раз успішно зіграв за "Фінікс" На рахунку Леня вже 17 дабл-даблів © ESPN
При цьому команда українця зазнала поразки.

Олексій Лень провів другий поспіль результативний матч у складі "Фінікса". При цьому команда українського центрового знову програла, не зумівши впоратися з "Мілуокі".

"Фінікс" до цієї зустрічі поступився 8 раз в 11 мачах, проте виправити статистику не вдалося. У підсумку перевага "Мілуокі" перед останньою чвертю становила п'ять очок, а виправити ситуацію гравці "Фенікса" не змогли - 94:105 на користь господарів.

Лень провів на паркеті 39 хвилин, за які оформив вже 17-й дабл-дабл у сезоні. Українець набрав 17 очок, зробив 15 підбирань, 5 передач і поставив 2 блок-шота. Також в пасиві центрового 5 персональних зауважень і 2 втрати. Середні показники українця в сезоні - 9,1 очка, 7,6 підбору і 1,2 передачі за гру.

Нагадаємо, рекордом в кар'єрі Леня за океаном є 31 очко, які центровий набрав у матчі проти "Орландо" на початку березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі