Названа сума, яку буде отримувати Ребров в "Ференцвароші"

Поділитися
Названа сума, яку буде отримувати Ребров в "Ференцвароші" Ребров буде заробляти в "Ференцвароші" понад 1,5 млн євро © ФК Динамо
Український наставник отримав хороший контракт.

За інформацією Sport.ua у контракті українського тренера Сергія Реброва з угорським "Ференцварошем" передбачено оклад у розмірі 1,5 мільйона євро в рік.

Незважаючи на багатомільйонний контракт, зарплата колишнього тренера "Динамо" в новому клубі менше тієї, яку він заробляв в "Аль-Ахлі". У Саудівській Аравії оклад Реброва становив 2,4 мільйона євро в рік.

Сьогодні, 22 серпня, Ребров став новим головним тренером "Ференцвароша". На цій посаді 44-річний українець змінить Томаса Долля, який був звільнений за згодою сторін.

Нагадаємо, останнім клубом Реброва був "Аль-Ахлі". Під керівництвом українського тренера "Аль-Ахлі" зайняв друге місце в чемпіонаті Саудівської Аравії, відставши від "Аль-Хіляля" на одне очко. У Лізі чемпіонів Азії клуб з Джидди набрав 14 очок і виграв групу.

Ребров працював в "Аль-Ахлі" з минулого літа, а в 2014-2017 роках він очолював київське "Динамо" і завоював з командою два титули УПЛ і Кубок України.

Раніше повідомлялося про те, що Сергій Ребров покинув "Аль-Ахлі" через борги по зарплаті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі