Наймолодший в історії Євро футболіст отримав пропозицію від "Барселони"

Поділитися
Наймолодший в історії Євро футболіст отримав пропозицію від "Барселони" Мартін Одегор зіграв за дорослу збірну Норвегії в 15 років © thelocal.no
Талановитий норвезький півзахисник Мартін Едегор зіграв у кваліфікації Євро-2016 за національну команду своєї країни в 15 років.

Талановитий півзахисник "Стрьомгодсета" Мартін Едегор продовжує користуватися популярністю у світових грандів і днями отримав пропозицію від "Барселони".

За повідомленнями іспанської преси, гравець збірної Норвегії днями відвідував столицю Каталонії, хоча раніше повідомлялося, що ніяких переговорів з клубом не вів. Хавбек, якого 16 грудня виповнилося лише 16, провів за останні місяці кілька тренувань у складі "Баварії", "Арсеналу" і "Ліверпуля". До нього проявляє інтерес ряд провідних європейських клубів, включаючи "Манчестер Юнайтед" і "Реал", а також і нинішні середняки - голландський "Аякс", а також португальський "Спортинг", який, до речі, явив на світ Кріштіану Роналду.

Крім того футболіст примітний тим, що у віці 15 років 300 днів вийшов на заміну в складі збірної Норвегії в матчі відбіркового турніру Euro-2016 проти Болгарії, ставши наймолодшим футболістом в історії чемпіонатів Європи.

Додамо, що Норвегія в кваліфікації виступає в групі Н, в якій посідає 3-е місце після 4-х турів. Попереду секстету Хорватія, далі йде Італія.

"Стрьомгодсет" зайняв 4-е місце в елітному дивізіоні чемпіонату Норвегії і швидше за все, отримає перепустку в кваліфікацію Ліги Європи-2015/16. На рахунку юного таланту - 23 матчі, в яких він забив 5 голів і віддав 6 передач.

Читайте також: У "Барселоні" вибрали найкращі за 10 років голи Ліонеля Мессі

Напередодні стало відомо, що український футбольний талант Владлен Юрченко може перейти на правах оренди з німецького "Байєра" австрійський "Рапід". Для 20-річного півзахисника важливо отримувати ігрову практику, якої йому не вистачає в Леверкузені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі