Найкращий молодий футболіст України Петряк близький до переходу в "Шахтар"

Поділитися
Найкращий молодий футболіст України Петряк близький до переходу в "Шахтар" Петряк може продовжити кар'єру в "Шахтарі" © ФК Зоря
"Гірники" зробили "Зорі" "найпривабливішу пропозицію".

Іван Петряк, який був визнаний найкращим молодим футболістом України в категорії U-21 за підсумками 2015 року, близький до переходу в донецький "Шахтар". Генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов заявив, що "гірники" зробили луганському клубу гідну пропозицію.

"До Івана Петряка інтерес виявляли не тільки "Динамо" і "Шахтар", але й ціла низка зарубіжних клубів. Географія країн досить широка. Але з усіх тих пропозицій, які робили інші клуби, найпривабливішою на сьогодні є пропозиція донецького "Шахтаря". Тепер стоїть питання, щоб нам усім домовитися і, якщо всі сторони будуть задоволені, тоді, цілком можливо, що цей перехід відбудеться", - підкреслив Рафаїлов.

Також гендиректор "Зорі" підтвердив можливий трансфер Андрія Пилявского в "Рубін": "Такі переговори ведуться. В цьому плані ми знаходимо розуміння і з футболістом, і з клубом, який хоче бачити Андрія Пилявского в своїх рядах. Цілком можливо, що цей перехід відбудеться найближчим часом".

У разі трансферу двох гравців основи "Зорі" доведеться підписувати нових футболістів. "Якщо переходи Пилявского та Петряка будуть здійснені, то, швидше за все, більше відтоку футболістів в це міжсезоння не буде. Що стосується приходу нових гравців, то, напевно, цього слід очікувати", - сказав Рафаїлов".

Читайте також: Лідер "Зорі" продовжить кар'єру в Бельгії

Нагадаємо, першу половину сезону "Зоря" завершила на третьому місці в українській Прем'єр-лізі. Луганський клуб відстає від "Динамо" і "Шахтаря" на 9 очок і на 6 випереджає "Дніпро".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі