Найкращий бомбардир в історії ЧС завершив міжнародну кар'єру

Поділитися
Найкращий бомбардир в історії ЧС завершив міжнародну кар'єру Клозе завершив кар'єру у збірній Німеччини © tert.am
Клозе відіграв у збірній Німеччини 13 років, провів 137 матчів і забив 71 м'яч.

Найкращий бомбардир в історії чемпіонатів світу форвард збірної Німеччини Мирослав Клозе оголосив про завершення міжнародної кар'єри. Про це повідомляє сайт німецької Федерації футболу.

"Командний успіх завжди був моїм головним пріоритетом. Ми досягли головної мети зі збірною Німеччини, я домігся своїх особистих цілей. Хочу сказати спасибі федерації, усім вболівальникам нашої команди і, звичайно, трьом тренерам, з якими я працював у збірній за ці 13 років. Особливу подяку заслужив Йоахім Лев, під керівництвом якого я відчував абсолютну впевненість", - заявив 36-річний Клозе.

Дебютував Клозе у складі німецької збірної 24 березня 2001 року у Леверкузені у матчі відбіркового раунду чемпіонату світу, в якому бундестім зустрічалася з Албанією. Вийшовши на заміну, тоді ще форвард "Кайзерслаутерна" забив переможний гол і вирушив на чемпіонат світу 2002 року в Південній Кореї і Японії.

Відтоді Клозе провів за збірну 137 матчів. За цим показником він поступається тільки Лотару Маттеусу, у якого в активі 150 ігор. Також Мирослав є найкращим бомбардиром національної команди Німеччини за всю історію, відзначившись у її складі 71 забитим м'ячем.

Нагадаємо, на чемпіонаті світу у Бразилії нападник "Лаціо" забив 16-й гол на континентальних першостях, обігнавши в списку бомбардирів легендарного "зубастика" Роналдо. !zn

Читайте також:

Найкращий бомбардир в історії ЧС німець Клозе розповів про рецепт перемоги над Бразилією

Наставник Німеччини пообіцяв, що спочивати на лаврах його команда не буде

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі