Найкращий бомбардир "Динамо" в минулому сезоні обіцяє незабаром повернутися після травми

Поділитися
Найкращий бомбардир "Динамо" в минулому сезоні обіцяє незабаром повернутися після травми Дьємерсі Мбокані незабаром має намір повернутися на футбольне поле © football.ua
Дьемерси Мбокані проходить курс реабілітації після операції на коліні у Франції. Доктора "Динамо" та й сам футболіст сподіватися на швидке повернення в гру.

Кращий бомбардир "Динамо" в минулому сезоні конголезький нападник Дьємерсі Мбокані обіцяє незабаром повернутися на футбольне поле після травми.

В даний час Мбокані проходить у Франції реабілітацію після операції на коліні. І судячи з усього, найближчим часом повернеться в Київ, де почне тренуватися з командою.

Про те, що справи у нього йдуть напоправку заявив сам Мбокані, який відзначився записом в соціальній мережі Instagram.

"Я скоро повернуся! І буду сильніше, ніж коли-небудь. Дякую Господу і вболівальникам за підтримку", - написав Мбокані.

Також швидке повернення нападника підтвердив і головний тренер "Динамо" Сергій Ребров. Після матчу з "Шахтарем" на прес-конференції він розповів, що динамівські лікарі дізналися Мбокані і зазначили, що до грудня він зможе вийти на поле.

Читайте також: "Динамо" до кінця року втратило провідного захисника

Нагадаємо, в минулому сезоні Мбокані відзначився 16 голами і 11 перадачами в 33 матчах за "Динамо". Влітку конголезець встиг зіграти лише в матчі за Суперкубок, а потім був змушений відправитися в лазарет. Додамо, що з-за травми Мбокані місце в основному складі здобув Артем Кравець, який прийняв у партнера естафетну паличку головного клубного бомбардира.

Раніше повідомлялося, що поки Сергій Ребров не може розраховувати на одного з лідерів команди Дениса Гармаша, який також проходить відновлення після травми. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі