Найкращий бомбардир "Динамо" буде вважати черговий програш "Шахтарю" гріхом

Поділитися
Найкращий бомбардир "Динамо" буде вважати черговий програш "Шахтарю" гріхом
У вирішальній зустрічі за престижний трофей динамівці не мають права програвати принциповому супернику.

"Динамо" не має права програвати "Шахтарю" втретє в сезоні-2013/14. У цьому впевнений найкращий бомбардир киян Дьємерсі Мбокані, , який проаналізувавсвоєї команди на перемогу в фіналі Кубку України-2013/14.

Конголезець, який перейшов у "Динамо" влітку минулого року вважає, що "Шахтар" - хороша команда з хорошим підбором гравців, однак і в його колективу має бути достатньо причин для перемоги у вирішальній зустрічі 15 травня у Полтаві.

"Це той суперник, якому ми програли в чемпіонаті двічі, і тепер, коли доля дала нам шанс реабілітуватися в кубковому турнірі, не скористатися такою можливістю просто гріх. Зрозуміло, що втретє поступатися основному конкурентові ми вже не маємо права", - зазначив Мбокані в інтерв'ю "СЕ в Україні".

Нагадаємо, що кияни двічі поступилися "гірникам" у Прем'єр-лізі-2013/14 - у серпні-2013 у Донецьку 1:3 і місяць тому у Києві 0:2.

"Важливо розуміти, що ми поступилися тоді через власні помилки", - намагається пояснити поразку команди у Києві, після якого був відправлений у відставку Олег Блохін.

"Звичайно, після того ґрунтовно проаналізували їх, розібравши попутно слабкі і сильні сторони суперника. Які висновки зробили? Ось це я вам поки сказати не готовий", - говорить Мбокані.

Матч у Полтаві стане останнім шансом і для наставника динамівців - Сергія Реброва. Судячи з усього, для президента Ігоря Суркіса гіпотетична перемога його команди буде означати зелене світло для молодого тренера. Саме тому, стверджує Мбокані, "Динамо" буде намагатися з усіх сил, щоб не підвести Реброва.

"У першу чергу ми будемо грати за команду, якій належить відновити своє добре ім'я. Але в другу - звичайно, за Реброва. Ми будемо підтримувати його в міру своїх сил, адже цей молодий тренер виглядає досить перспективним, вміє поставити гру і знайти спільну мову з футболістами. З його призначенням "Динамо" стало грати, з моєї точки зору, значно краще", - розповів нападник.

Нагадаємо, що зустріч киян і донеччан відбудеться о 20:00 15 травня. Успіх однієї з команд дасть їй перевагу у загальній кількості перемог, здобутих у Кубку України. На сьогоднішній день "Динамо" і "Шахтар" за дев'ять разів володіли Кубком. !zn

Читайте також:

Букмекери вірять в історичну перемогу "Шахтаря" в Кубку України

"Динамо" встановило черговий антирекорд, вперше в історії опинившись поза межами п'єдесталу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі