Найдорожчі квитки на Євро-2012 майже повністю викуплені

Поділитися
© uefa.com
Найдорожчі - «платинові» - корпоративні пакети на матчі Євро-2012, що передбачають доступ до окремих скайбоксів, майже викуплені.

Як повідомив керівник департаменту УЄФА з продажів та маркетингу Тібо Подевін, найбільший інтерес на купівлю найдорожчих квитків проявили українські компанії.

«Ще є доступні платинові пакети на кожному стадіоні, за винятком харківського, де передбачено лише два скайбокси. У нас особлива ситуація в Києві, де попит дуже високий, та поки ми чекаємо остаточних підтверджень. Клієнти, які купують платинові пакети «Плюс», (всі матчі в одній з приймаючих країн) мають перевагу порівняно з іншими», - розповів Т.Подевін.

За його словами, переважна більшість покупців таких квитків - це українські компанії. Керівник департаменту УЄФА також повідомив про високий попит на «золоті» квитки. «Золотий пакет був великим хітом у 2008 році, тому ми вже знаємо, що більшість великих західноєвропейських компаній захочуть запросити своїх ділових партнерів насолодитися матчами Євро-2012 в павільйонах Золотого престиж-клубу», - зазначив він.

Продаж так званих корпоративних пакетів Євро-2012 «Престиж клуб Євро-2012» стартував 12 квітня 2011 року. УЄФА пропонує 60 тис. престижних місць у ложах і на трибунах стадіонів. З загальної кількості квитків на матчі Євро це складає 4%. Середня ціна квитка в бізнес-пакетах становить 1700 євро.

На вибір пропонується два види пакетів – «Платиновий престиж-клуб» та «Золотий престиж-клуб». Власник першого типу має право доступу до приватного скай-боксу. «Золотий» тікет дає доступ до зони гостинності бізнес-класу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі