Наступним суперником Усика стане південноафриканський "Ураган"

Поділитися
Наступним суперником Усика стане південноафриканський "Ураган" Мюллер "готовий битися з ким завгодно" © citizen.co.za
Український боксер проведе свій восьмий поєдинок у профі в кінці серпня.

Наступним суперником Інтерконтинентального чемпіона світу за версією WBO Олександра Усика стане південноафриканський боксер Джонні Мюллер (19-4-2, 13 КО). Про це повідомляє промоутерська компанія Golden Gloves, що представляє інтереси південноафриканця на прізвисько "Ураган". Поєдинок відбудеться 29 серпня і пройде в Києві.

Цікаво, що промоутер Мюллера Родні Берман не в захваті від перспективи зустрічі його підопічного з Усиком. "Це бій, який мене не цікавить, але менеджер Джонні Гарольд Вольфбрехт наполіг на поєдинку. Джонні готовий битися з ким завгодно, хто вийде проти нього на ринг, – повідомив Берман. - Хоча багато хто втік би від перспективи битися з таким брутальним хлопцем, як Усик".

Свій останній бій Мюллер провів 6 червня, здобувши перемогу над поляком Матеушем Мастернаком рішенням суддів. Ця перемога повинна дозволити Мюллеру потрапити в ТОП-10 рейтингу WBO, де Усик займає третє місце.

Днями Усик вже розпочав підготовку до нового бою. В Буковелі українець тренується разом з Денисом Берінчиком, який 29 серпня має дебютувати в профі.

Читайте також: У Криму відреагували на перемогу боксера Усика: пора йому заборонити в'їзд в РФ

Нагадаємо, Олександр Усик провів на професійному рингу сім боїв, і всі завершив достроково. В останньому поєдинку українець технічним нокаутом переміг росіянина Андрія Князева.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі