Наставник "Вест Гема" розповів, як проходить відновлення Ярмоленка після травми

Поділитися
Наставник "Вест Гема" розповів, як проходить відновлення Ярмоленка після травми Ярмоленко травмувався в жовтні минулого року © Daily Mail
Терміни повернення українця на поле важко передбачити.

Український нападник "Вест Гема" Андрій Ярмоленко все ще відновлюється після травми ахілла, про що повідомив головний тренер лондонців Мануель Пеллегріні.

"Надовго вибувші через травми гравці, як Уїлшир, Ярмоленко і Карлос Санчес, все ще продовжують своє відновлення. Енді Керролл продовжує здавати медичні тести. Більше у мене немає новин", - наводить слова аргентинського наставника прес-служба англійського клубу.

Нагадаємо, в липні 2018 року Андрій Ярмоленко залишив дортмундську "Боруссію" і приєднався до "Вест Гему", підписавши чотирирічний контракт. Про суму угоди нічого невідомо, але раніше Sky Sports повідомляв про те, що за трансфер футболіста "Вест Гем" заплатить "Боруссії" 17,5 мільйона фунтів.

28-річний українець отримав травму ахілла 20 жовтня минулого року у зустрічі проти "Тоттенхема" (0:1). У нинішньому сезоні зіграв Ярмоленко в 10 матчах у всіх турнірах (6 - в основі), забивши 2 голи.

Раніше стало відомо про те, що Коноплянка зрівнявся з Ярмоленком за кількістю матчів за збірну України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі