Наставник "Челсі" Саррі розкритикував газон НСК "Олімпійський"

Поділитися
Наставник "Челсі" Саррі розкритикував газон НСК "Олімпійський" Матч пройде сьогодні © chelseafc.com
Італійський фахівець незадоволений полем в Києві.

Головний тренер "Челсі" Мауріціо Саррі відповів на запитання журналістів перед матчем проти "Динамо" в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи, де розкритикував газон київського стадіону НСК "Олімпійський".

"Катастрофа. Поле погане, вважаю його небезпечним. Можливо, причина у зимі: грав тут у вересні, і поле було прекрасним. Не можу зрозуміти, чому УЄФА не приділяє цьому увагу. Але нам потрібно прийняти цю ситуацію. Вважаю, що поле буде важким і для "Динамо". Це проблема для нас і для нашого опонента", - розповів італієць.

Головний агроном НСК "Олімпійський" Максим Стельмах також розповів про стан газону напередодні матчу.

"Можу сказати, що газон дійсно не в ідеальному стані. На це вплинув затяжний осінньо-зимовий період, важкі матчі "Ворскли", "Шахтаря", "Динамо" в єврокубках. Було важко не тому, що ці клуби грали один за одним, а через погодні умови. Сніг довелося прибирати за допомогою техніки. У нас була перерва, але це не літня перерва.

Тому на початку лютого ми почали активно відновлювати газон. Було проведено досить багато робіт: аерація, внесення добрив і насіння. Навіть зараз, відразу після тренування, ми проводимо ремонт газону і бачимо, що немає великих слідів від бутс, пошкоджень і ям. Це означає, що газон досить стабільний, він не розривається. Можливо, він не ідеальний, але він рівний. Чесно кажучи, мені здається, що поле в оптимальному стані, і воно готове приймати матч такого рівня", - повідомив Стельмах.

Нагадаємо, матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи "Динамо" – "Челсі" відбудеться сьогодні, 14 березня. Перший поєдинок у Лондоні завершився розгромною перемогою господарів з рахунком 3:0.

"Динамо" – "Челсі": онлайн-трансляція матчу Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі