"Наполі" перервав переможну серію "Ювентуса" в Суперкубку Італії

Відео
Поділитися
"Наполі" перервав переможну серію "Ювентуса" в Суперкубку Італії "Наполі" виграв Суперкубок Італії © sscnapoli.it
Неаполітанці вдруге в історії заволоділи Суперкубком країни. Матч пройшов у напруженій боротьбі, а долю титулу вирішили післяматчеві пенальті.

Єдиний європейський чемпіонат, в якому не був розіграний Суперкубок, заповнив прогалину 22 грудня. Володар Кубка-2013/14 "Наполі" і чемпіон Серії А "Ювентус" зустрілися в Досі (Катар), і видали чудовий матч.

Неаполітанцям вдалося перервати двоматчеву переможну серію "Старої синьйори" в Суперкубку: в серії пенальті підопічні Рафаеля Бенітеса здолали іменитого суперника 6:5. Більш того, "Наполі" вдалося врятуватися від поразки за 2 хвилини до закінчення додаткового часу, вже після того, як за рахунку 1:1 Карлос Тевес оформив дубль і вивів на 106-й хвилині "Юве" вперед. Проте в команді з блакитними футболками знайшовся свій герой - ще один аргентинець Гонсало Ігуаїн. Саме йому вдалося пробити Джанлуїджі Буффона двічі.

Таким чином, "Наполі" взяв реванш за поразку дворічної давнини у "Юве" - тоді "чорно-білі" обіграли неаполітанців як раз в додатковий час - 4:2. Слід додати, що це вже третя зустріч команд за Суперкубок. І тепер "Наполі" має перевагу над "Старою синьйорою" - дві перемоги проти одного. А ось за загальною кількістю завойованих трофеїв "Юве" ділить перше місце з "Міланом" - 6 проти 6.

Відзначимо, що в першості Серії А "Наполі" суттєво відстає від "Юве", який йде на першому місці. Різниця між командами після 16 матчів становить 12 очок.

Згідно з жеребкуванням 1/16 фіналу Ліги Європи, яка відбулася у Ньоні 15 грудня, "Наполі" зіграє з турецьким "Трабзонспором", який на стадії групового турніру двічі обіграв харківський "Металіст".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі