Напередодні старту важких тренувань Володимир Кличко посварився з "хуліганом" Чісорою на відпочинку

Поділитися
Кличко і Чісора зустрілися поза рингом
Перед виходом з відпустки Кличко-молодший став об'єктом публікацій світових таблоїдів, побившись в одному з нічних клубів острова Ібіца.

Володимир Кличко і британець Дерек Чісора, якого у лютому 2012 року переміг Кличко-старший, затіяли бійку в одному з нічних клубів Ібіци, повідомляє газета The Mirror.

Повідомлення про конфлікт різняться. Одні стверджують, що крім образ боксери обмінялися кількома ударами, поки їх не розняли секьюріті, інші кажуть, що до кулаків справа не дійшла.

Втім, як би там не було, все завершилося мирно - за відомостями видання, боксерів розняли охоронці клубу.

"Так, у боксерів непрості стосунки, але їхня зустріч на відпочинку в нічному клубі стала чистою випадковістю", - цитує розповів у коментарі для таблоїду тренер Чісори Дон Чарльз.

Відзначимо, що Володимир Кличко на початку серпня почне підготовку до матчу з росіянином Олександром Повєткіним.

29-річний Дерек Чісора, з яким Володимир Кличко повинен був зустрітися ще в кінці 2010 року, має репутацію непередбачуваного боксера і є мало не головним постачальником скандальних новин у суперважкій вазі.

У лютому 2012 року під час церемонії зважування перед боєм за титул чемпіона світу за версією WBC він несподівано відважив ляпаса Віталію Кличку, на рингу плюнув в обличчя його брату Володимиру, а на прес-конференції після матчу побився зі своїм співвітчизником Девідом Хеєм, якого пізніше погрожував застрелити.

У підсумку, Всесвітня боксерська рада дискваліфікувала Чісору за його поведінку до і після бою з Кличком-старшим. Британець розкаявся у скоєному і поскаржився, що не може більше заробляти собі на життя, оскільки у нього відібрали ліцензію, а бокс - це єдине, що він вміє. Промоутер боксера Френк Уоррен стверджує, що в даний час його підопічного відокремлюють від чемпіонського поєдинку лише два бої.

21 липня в Лондоні на стадіоні "Уемблі" Чісора переміг американця Маліка Скотта в поєдинку за титул інтернаціонального чемпіона за версією WBO. Тепер британець каже, що дуже розраховує на реванш з Віталієм Кличком. !zn

Читайте також:

Підписавши перший професійний контракт, Василь Ломаченко стане автором нового рекорду

Призери Олімпіади в Лондоні Гвоздик і Берінчик поки не йдуть у професійний бокс

Українець Павло Іщенко завоював золото чемпіонату Європи з боксу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі