Нападник "Шахтаря" Мораєс вибув на два тижні і не зіграє за збірну України - ЗМІ

Поділитися
Нападник "Шахтаря" Мораєс вибув на два тижні і не зіграє за збірну України - ЗМІ Мораєс не зміг дограти матч проти "Динамо" © ФК Шахтер
Форвард травмувався у матчі з "Динамо".

Нападник "Шахтаря" Жуніор Мораєс пропустить як мінімум два тижні через травму, отриману в матчі 14-го туру УПЛ проти "Динамо" (1:0), повідомляє strana.ua.

Таким чином, 32-річний футболіст не зможе допомогти збірній України у товариському матчі проти Естонії (14 листопада) та у заключній зустрічі відбіркового турніру Євро-2020 проти Сербії (17 листопада).

Нагадаємо, травму Мораєс отримав на 30-й хвилині вчорашнього матчу після зіткнення із захисником "Динамо" Денисом Поповим. Форвард "Шахтаря" не зміг самостійно покинути поле, а його винесли на ношах.

Зазначимо, що 26 листопада "Шахтар" проведе важливий матч Ліги чемионов проти "Манчестер Сіті", а чи зуміє відновитися Мораєс поки невідомо.

В поточному сезоні Жуніор Мораєс забив 13 голів в 19 іграх у всіх турнірах за "Шахтар". У складі збірної на його рахунку п'ять матчів без забитих голів.

Раніше повідомлялося про те, що Шевченко оголосив заявку на заключні матчі збірної України в 2019 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі