Нападник "Говерли" та юніорської збірної України підпише контракт з "Фенербахче"

Поділитися
Нападник "Говерли" та юніорської збірної України підпише контракт з "Фенербахче" Артем Радченко стане гравцем "Фенербахче" © football.ua
Вихованець "Металіста" Артем Радченко в середині сезону залишив Харків і переїхав в ужгородську "Говерлу". Після молодіжного чемпіонату світу він стане гравцем лідера турецького футболу.

Турецький "Фенербахче" домовився про контракт з нападником "Говерли" і юнацької збірної України Артемом Радченко.

Як повідомляє Turkish Football, сторони погодили умови трудової угоди, однак підписано воно буде після чемпіонату світу (серед гравців не старше 20 років), в якому гравець візьме участь. Трансфер 20-річного українця обійдеться стамбульському клубу в 400 тисяч євро.

Зазначимо, що Радченко є вихованцем "Металіста" і в період з 2011 по 2015 рік він провів за першу команду 11 матчів. Перейшовши в стан "Говерли", Радченко поки не зміг переконати головного тренера В'ячеслава Грозного в своїй профпридатності і виступав поки за молодіжний склад.

У міжсезоння крім перегляду в "Фенербахче" Радченко встиг з'їздити ще і в розташування хорватського "Хайдука", проте в підсумку вибрав варіант з "канарками".

Читайте також: "Металіст" продовжує втрачати талановитих футболістів

Чемпіонат світу серед 20-річних відбудеться в Новій Зеландії з 30 травня по 20 червня. Українська команда у груповому турнірі зіграє в квартеті А, де буде змагатися за вихід в плей-офф з господарями турніру новозеландцами, збірними США і М'янми.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі