Націленість на атаку може допомогти збірній України в матчі з Іспанією - Ярмоленко

Поділитися
Націленість на атаку може допомогти збірній України в матчі з Іспанією - Ярмоленко Андрій Ярмоленко готовий допомогти збірній України в матчі з Іспанією © football.ua
Від дій динамівського півзахисника в матчі з Іспанією багато в чому залежить успішний результат поєдинку. Головне, не засиджуватися в обороні, вважає найкращий бомбардир команди в кваліфікації Євро-2016.

Атакуючий футболіст "Динамо" Андрій Ярмоленко впевнений, що в майбутньому матчі 5-го туру відбіркового турніру Євро-2016 проти Іспанії його команді належить пройти непросте випробування.

За словами лідера атак українців, слід готуватися до того, що Іспанія буде контролювати м'яч і чинити тиск на опонента на всіх ділянках поля. Тому Україні важливо не тільки захищатися і йти вперед.

"Протиставити іспанцям можемо позамежну самовіддачу та командні дії. Ми прекрасно розуміємо, що Іспанія в технічному та індивідуальному плані дуже сильна. Їх футболісти виступають у топ-клубах Європи. Якщо будемо грати кожен сам за себе, то у нас навряд чи щось вийде. Потрібно брати командними діями, грамотно оборонятися, переміщатися і скористатися своїм шансом забити", - цитує вінгера сайт "Динамоманія".

"Ми чудово розуміємо, що іспанці, напевно, будуть володіти перевагою. Так, як вони контролюють м'яч, жодна команда в світі це не робить. Але головне не зациклюватися тільки на оборонних діях і проводити свої атаки, добре вибігати в контратаки", - упевнений Ярмоленко.

Представник київського "Динамо" є кращим бомбардиром збірної у кваліфікації Євро-2016. На його рахунку 3 голи і 2 гольові передачі в 4 матчах.

Нагадаємо, що збірна України ділить з Іспанією 2-3 місця в групі З відбірного турніру Євро-2016, маючи в своєму активі по три перемоги і одній поразці. Примітно, що і українці, і іспанці програли одній команді - Словаччини.

Читайте також: Лідер атаки збірної Іспанії пропустить матч з Україною

Напередодні головний тренер збірної Михайло Фоменко припустив, що збірна Іспанії вже відійшла від невдачі на чемпіонаті світу в Бразилії, де вона не зуміла вийти в плей-офф з групи, і знову є сильним колективом. За словами українського тренера, нинішня Іспанія перевершує команду зразка провального ЧС-2014.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі