На стадіоні "Металіст" встановлена система фіксації гола

Поділитися
На стадіоні "Металіст" встановлена система фіксації гола Система фіксації гола встановлена у Харкові до матчів ЛЧ © stadiums.at.ua
У Харкові користуватися цією системою буде донецький "Шахтар".

На стадіоні "Металіст" в Харкові до поєдинків донецького "Шахтаря" в Лізі чемпіонів встановлена система фіксації гола. Про це повідомив офіційний сайт "гірників".

"Система Goal Line складається з 14 відеокамер з оптикою певної роздільної здатності. На кожні ворота під різними кутами направлено по сім камер. Це дозволяє при скупченні футболістів визначити перетинання м'ячем лінії воріт.

Якщо таке відбувається, на наручні годинники судді надходить сигнал з вібрацією і написом Goal. Враховуючи, що останнє слово у прийнятті рішень залишається за арбітром, для нього це є допоміжним інструментом. Тест показав, що система встановлена правильно і працює зі стовідсотковою точністю", - заявив генеральний директор "Шахтар-Сервісу" Вадим Гунько.

Варто відзначити, що в минулому сезоні система вже використовувалася на НСК "Олимпийскиий" під час матчів Ліги чемпіонів.

Раніше повідомлялося, що академію "Шахтаря" очолив аргентинський екс-футболіст.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі