На посаду президента української Прем'єр-ліги претендують три кандидати

Поділитися
На посаду президента української Прем'єр-ліги претендують три кандидати У Прем'єр-ліги буде новий президент
Вибори нового керівника УПЛ відбудуться 29 лютого.

На посаду президента української Прем'єр-ліги будуть балотуватися як мінімум три кандидати. Як стало відомо сайту "Футбол 24", поборотися за крісло керівника готові Володимир Генінсон, Равіль Сафіуллін та Ігор Дедишин.

Генінсон донедавна обіймав посаду виконавчого директора Федерації футболу України, яку залишив у грудні минулого року. Раніше він очолював державний концерн "Укрспортарена", який керував "Олімпійським", "Ареною Львів" та київським Палацом спорту.

Сафіуллін очолював Професійну футбольну лігу України з 2000 по 2008 роки, а до цього обіймав посаду першого віце-президента донецького "Шахтаря". З лютого 2013 по лютий 2014-го був міністром молоді та спорту України.

Що стосується Дедишина, то він обіймав посаду генерального директора "Карпат" з 2009 року, а залишив львівський клуб минулого літа, прийнявши рішення піти у відставку.

Вибори нового керівника Прем'єр-ліги відбудуться на загальних зборах клубів УПЛ 29 лютого. Діючим президентом організації, нагадаємо, є Віталій Данилов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі