На побудованому до Євро-2012 стадіоні у Львові ніхто грати у футбол не має наміру

Поділитися
"Арена Львів" © dumrt.ru
"Карпати" і хотіли б грати на Арені "Львів", але дорого. Стадіон побудований спеціально до Євро-2012 за 3 млрд грн бюджетних грошей.

Львівський футбольний клуб української прем'єр-ліги "Карпати" поки не передбачив у своєму бюджеті кошти на оренду побудованого до Євро-2012 стадіону "Арена Львів". Про це заявив генеральний директор "Карпат" Ігор Дедишин, повідомляє football24.ua.

"На сьогоднішній день ніяких юридичних документів з "Ареною Львів" ще не підписано. Триває процес переговорів. Ми з великою радістю будемо грати на цьому стадіоні. Але є багато різних моментів, пов'язаних з експлуатацією та умовами стадіону, які спочатку потрібно обговорити", - сказав Дедишин.

При цьому він зазначив, що стадіон "Арена Львів" сучасний, комфортабельний, витрачені на нього великі гроші. "Утримання такої арени передбачає великі капіталовкладення, за моєю інформацією, 20 мільйонів на рік", - повідомив Дедишин.

Однак бюджет "Карпат" вже затверджений, і пов'язаний він зі стадіоном "Україна". "Щоб перейти на новий стадіон, потрібно спочатку знайти гроші на його утримання, а також домовитися з власниками", - сказав Дедишин.

Нагадаємо, що один з найсучасніших у Європі стадіонів "Арена Львів" розрахований на 35 тис. глядачів. Його побудували до Євро-2012 за 3 млрд грн бюджетних грошей. !zn

Читайте також:

На відкритті стадіону у Львові освистали відео з Януковичем

УЄФА вважає "Арену Львів" найкомфортнішим стадіоном Євро-2012

"Арену Львів" освятили перед матчем Україна-Австрія

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі