На перемогу "Іллічівця" у матчі Першої ліги було поставлено 255 тисяч доларів

Поділитися
На перемогу "Іллічівця" у матчі Першої ліги було поставлено 255 тисяч доларів "Іллічівець" виграв з рахунком 3:1 © ФК Іллічівець
У 2016 році на жоден матч в українському футболі не ставили стільки грошей.

Поєдинок Першої ліги між "Іллічівцем" та "Гірником-Спорт" міг носити характер договірного. По ходу поєдинку були зафіксовані рекордні для українського футболу у 2016 році обсяги ставок.

Як повідомляє Sport Arena, до початку матчу на біржі ставок було поставлено трохи більше тисячі доларів. Але вже у перші 45 хвилин на перемогу "Гірника-Спорт" за підсумками тайму було поставлено 64 тисячі доларів, а половина матчу в підсумку завершилася перемогою гостей з рахунком 1:0. При цьому після пропущеного "Іллічівцем" гола, на біржі почали з'являтися ставки на перемогу маріупольців.

У підсумку "Іллічівець" виграв з рахунком 3:1. На момент другого голу господарів на 82-й хвилині гри на їх перемогу було поставлено 213 тисяч доларів, а на момент третього - понад 255 тисяч доларів.

Голова незалежної європейської організації Federbet, що займається виявленням договірних матчів, Франческо Баранка вже заявив, що матч був договірним: "Матч "Іллічівець" - "Гірник-Спорт" був обурливим договорняком. Вони зробили все. Перемогу гостей у першому таймі і господарів у матчі, перемогу господарів з форою (-1), тотал більше 3,5 голу. Огидно".

Відзначимо, що на матчі Першої ліги, як правило, ставлять не більше 10-20 тисяч доларів. А рекорд цього року в українському футболі належав матчу молодіжних команд "Сталі" та "Металіста", по ходу якого було поставлено 90 тисяч доларів.

Читайте також: "Зоря" відрахувала 11 гравців молодіжного складу за участь в договірних матчах

Нагадаємо, раніше два гравця молодіжного складу "Металіста" отримали вирок суду по першій в історії України справі про договірний поєдинок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі