На Хрещатику відкрилася фан-зона для вболівальників фіналу Ліги чемпіонів

Фото
Поділитися
Опубліковані фото і відео іноземних фанів у центрі Києва

На Хрещатику офіційно відкрилася фан-зона для глядачів і гостей фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Футбольні фанати з різних куточків світу вже щосили розважаються в центрі Києва.

Прямо на проїжджій частині Хрещатика обладнано поле для міні-футболу, на якому відбудуться турніри для бездомних, людей з обмеженими можливостями і "Турнір Чемпіонів", в якому візьмуть участь легенди "Реала", "Ліверпуля", українські та іноземні футболісти.

На території фан-зони також знаходяться локації спонсорів та партнерів УЄФА, які будуть проводити різні акції і конкурси, під час яких будуть розігруватися і квитки на фінал Ліги чемпіонів 26 травня. Також на території фан-зони є сцена, де виступають українські та закордонні музиканти.

Ще дві фан-зони облаштують вже в день матчу 26 травня для вболівальників команд-фіналістів, щоб вони не перетиналися. Одна буде в парку Шевченка, інша – на майданчику перед Палацом "Україна".

Тривають переговори, щоб уперше в історії під час проведення фіналу ЛЧ був організований публічний перегляд матчу. Це планується зробити на двох майданчиках: на території Фестивалю Чемпіонів на Хрещатику та на Контрактовій площі на Подолі.

Тим часом, УЄФА підтвердили відмову фанатів "Реала" від квитків на київський фінал ЛЧ. Квитки планують реалізувати в Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі