На борту вертольота Брайанта не було "чорного ящика"

Поділитися
На борту вертольота Брайанта не було "чорного ящика" Брайанту був 41 рік © sportarena.com
Під час огляду гелікоптера після аварії не знайшли бортового самописця.

При огляді місця авіакатастрофи вертольота легенди НБА Кобі Брайанта не було виявлено "чорного ящика". Однак, на борту знаходився iPad, який використовувався для того, щоб прокласти маршрут, відслідковувати погодні умови та інших необхідних пілоту для польоту речей. Про це повідомляє TMZ.

Національна рада з безпеки транспорта проводить розслідування трагедії, яка відбулася поблизу Лос-Анджелеса. Поліція оточила периметр території, на якій відбулася трагедія, для того, щоб місцеві жителі не заважали розслідуванню.

Також зазначається, що пілот гелікоптера, який розбився в авіакатастрофі, мав спеціальний дозвіл на те, щоб вилетіти того трагічного дня. Ара Зобаян не сказав диспетчерам про проблеми з видимістю. Про це повідомляє The Washington Post.

Крім того, вірменин мав ліцензію на проведення комерційних польотів з 2007-го року і мав дозвіл на навчання пілотування під час важких погодних умов.

26-го січня в авіакатастрофі в штаті Каліфорнія розбився п'ятикратний переможець НБА Кобі Брайант. Крім баскетболіста в трагедії загинули ще восьмеро людей.

Раніше повідомлялося про те, що в гелікоптері з Кобі Брайантом були ще три неповнолітні дівчинки.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі