На Australian Open відмінили тренування через смог від лісових пожеж

Поділитися
На Australian Open відмінили тренування через смог від лісових пожеж Пожежа в Австралії продовжує вирувати © mignews.com.ua
Якість повітря в Мельбурні знизилася до критичного рівня.

Ранок вівторка в Австралії почався з відміни тренувань та перенесення матчів кваліфікації Australian Open через те, що посилився рух диму від масових лісових пожеж у сторону Мельбурна, повідомляється в прес-релізі турніру.

Зірвані матчі були перенесені на годину. Прес-служба турніру повідомляє, що якість повітря в місті поступово покращується. Подальші рішення будуть прийняті разом із медичним персоналом турніру, австралійськими метеорологами та Управлінням з охорони навколишнього середовища штату Вікторія.

Словенська тенісистка Даліла Якупович знялася з турніру, бо не змогла продовжити гру через проблеми з диханням. Під час кваліфікаційного матчу спортсменка впала на корт і декілька хвилин не могла підвестися.

Перша ракетка України Еліна Світоліна відреагувала на ситуацію постом в Twitter:

"Скільки ще потрібно чекати, поки станеться щось погане, щоб почати діяти?". Також тенісистка прикріпила знімок екрану з сайту, який вимірює рівень забруднення повітря з позначкою якості повітря у Мельбурні, яка досягла 200-т пунктів (більше сотні – це вже перебільшення норми).

Турнір відбуватиметься в Мельбурні з 20 січня по 2 лютого. Переможницею минулого розіграшу AO стала японка Наомі Осака. До основної сітки Australian Open кваліфікувалися п'ять українок.

Раніше повідомлялося, що Україна дізналася суперників по групі в Кубку Федерації.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі