На 12 українських фанатів відкриті кримінальні справи в Італії - ЗМІ

Поділитися
На 12 українських фанатів відкриті кримінальні справи в Італії - ЗМІ Вболівальники "Динамо" носили в Італії холодну зброю © XSport.ua
Заборони і кримінальні справи стали наслідком хуліганства українців в потязі, який прямував в Неаполь.

Вболівальники "Динамо" були покарані владою Неаполя після матчу групового етапу Ліги чемпіонів, в якому зустрічалися "Наполі" і "Динамо" (0:0). Про це повідомляє Sport People.

За даними джерела, 84 вболівальника більше не зможуть відвідувати стадіони Італії, а на 12 фанатів були відкриті кримінальні справи за наявність у них холодної зброї та димових шашок. Фанати українського клубу пошкодили потяг, на якому прямували на матч, в результаті чого поліція зняла людей з рейсу, а в результаті обшуку у деяких з них були виявлені зброя і піротехніка.

Перед стартом поєдинку італійська преса повідомляла про два інциденти в Неаполі. Спершу на вулиці Корсо Умберто на чоловіка з шарфом київського клубу без всякої причини напала група агресивно налаштованих італійців, в результаті чого фаната "Динамо" штрикнули ножем в живіт і ногу. Постраждалий був відправлений у лікарню без загроз для життя.

Другий інцидент стався біля одного з університетів. Нападники також пустили в хід ніж. На щастя, поранення вболівальника виявилися несерйозними.

Нагадаємо, поєдинок завершився внічию, в результаті чого кияни втратили всі шанси на єврокубкову весну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі