Музичук і Іфань у Львові розпочнуть боротьбу за титул чемпіонки світу з шахів

Поділитися
Музичук і Іфань у Львові розпочнуть боротьбу за титул чемпіонки світу з шахів Музичук і Іфань вибрали собі крісла
Китайська шахістка є беззаперечним фаворитом зустрічі.

2 березня у Львові стартує матч за титул чемпіонки світу з шахів серед жінок, в якому зустрінуться чинна чемпіонка світу Марія Музичук та лідер світового рейтингу ФІДЕ, триразова чемпіонка світу з Китаю Хоу Іфань.

1 березня у львівському театрі опери і балету відбулася урочиста церемонія відкриття чемпіонського матчу. А десять партій (або більше - якщо знадобиться) пройдуть у Палаці Потоцьких. Призовий фонд фінального матчу становить 200 тисяч доларів, з яких переможець отримає 120 тисяч.

Перші вісім партій шахістки будуть розігрувати з одним вихідним кожні два дні, після чого перейдуть на графік "один день гри, один день відпочинку"

"Я досі не можу повірити, що матч відбудеться саме у Львові. Я дуже рідко виступаю в Україні, але хочеться вірити, що з часом це зміниться. Нас тут все влаштовує. Дуже довго готувалася до цього матчу. Всім нам хочеться, щоб він вже швидше почався", - наводить слова Музичук Tribuna.com.

Читайте також: Шахова королева Музичук повернулася в рідний Львів після перемоги в Росії

Додамо, що букмекери вважають беззаперечним фаворитом зустрічі Іфань. Коефіцієнт на її перемогу становить 1,16. У той же час ставки на успіх українки приймаються з котируванням 4,75.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі