Мурзін залишиться головним тренером збірної України з баскетболу

Поділитися
Мурзін залишиться головним тренером збірної України з баскетболу На Євробаскеті-2017 збірна України вийшла у плей-офф © ФБУ
ФБУ вирішила не змінювати наставника.

Євген Мурзін продовжить роботу на посту головного тренера чоловічої збірної України з баскетболу. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України (ФБУ).

Сьогодні, 20 вересня, Виконком ФБУ прийняв рішення продовжити співпрацю з Мурзиним. Члени Виконкому одноголосно визнали роботу Мурзіна на посаді головного тренера збірної задовільною.

Таким чином, саме під керівництвом Мурзіна збірна України братиме участь у відборі до чемпіонату світу-2018. Відбірковий турнір Україна почне 23 листопада виїзним матчем проти Швеції. Також суперниками України у відборі будуть Туреччина і Латвія.

Нагадаємо, що на останньому Євробаскеті збірна України вийшла до 1/8 фіналу, де поступилася майбутнім чемпіонам-команді Словенії.

На турнірі команда Євгена Мурзіна обіграла Грузію (88:81), розгромила господарів групового етапу Ізраїль (88:64) і з четвертого місця зуміла вийти в плей-офф Євробаскету.

Також збірна України у групі поступилася командам Німеччини, Італії та Литви.

Раніше були представлені найкращі моменти збірної України на груповому етапі Євробаскету-2017.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі