Мурзін готовий піти у відставку з поста головного тренера збірної України з баскетболу

Поділитися
Мурзін готовий піти у відставку з поста головного тренера збірної України з баскетболу Мурзін не зумів вивести Україну на ЧС © fiba.com
Новим наставником може стати іноземний фахівець.

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський заявив, що нинішній головний тренер національної команди Євген Мурзін готовий подати у відставку.

"До мене прийшов Євген Мурзін і сказав, що він готовий піти у відставку. Я вважаю, що йому спочатку треба відзвітувати перед Президією і визначитися, куди ми йдемо далі", - цитує Бродського офіційний сайт ФБУ.

"Швидше за все, новим тренером національної збірної буде іноземець, але я хочу почути думки. Я спілкувався з федераціями, з людьми, які працюють у нашому виконкомі, зі спонсорами, з впливовими людьми в баскетболі, зокрема з Олександром Волковим, Богданом Гулямовим, Володимиром Драбіковським. Я прийшов до висновку, що, швидше за все, тренером буде іноземець, але і не виключаю того факту, що це буде українець", - додав Бродський.

Нагадаємо, що Україна під керівництвом Мурзіна не кваліфікувалася на турнір світової першості. Збірна України у вирішальному матчі програла вдома Чорногорії, а потім поступилася на виїзді у матчі зі Словенією. ЧС-2019 відбудеться в Китаї з 31 серпня по 15 вересня.

Раніше визначилися всі учасники баскетбольного чемпіонату світу-2019.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі