Моурінью офіційно залишає "Реал"

Поділитися
Моурінью офіційно залишає "Реал" Моурінью покине тренерський місток "Реала" © zimbio.com
Президент "Королівського клубу" повідомив, що португальський тренер залишить пост головного тренера після закінчення сезону.

Президент "Реала" Флорентіно Перес на спеціально зібраній прес-конференції повідомив, що Жозе Моурінью не буде продовжувати роботу в клубі в наступному сезоні.

За словами керівника мадридців, контракт, який закінчувався у 2016 році, буде розірвано за обопільною згодою сторін.

"Ніхто нікого не виганяв. Все було вирішено за обопільною згодою", - оголосив Флорентіно Перес.

"Розставання - це завжди сумно, але ми з Моурінью прийшли до висновку, що після трьох років співпраці прийшов той самий момент, коли краще розірвати наші стосунки".

Перес додав, що компенсація у 10 мільйонів фунтів, про яку йшлося кілька місяців тому, не буде виплачуватися Моурінью, адже контракт був розірваний у двосторонньому порядку.

Поки не повідомляється, хто ж замінить португальця на посаді головного тренера. Перес заявив, що поки у нього немає домовленості з одним фахівцем. Втім, трохи пізніше президент заявив, що вже контактував з керівництвом ПСЖ стосовно можливого переходу наставника парижан Карло Анчелотті на роботу в Мадрид.

Щоправда, спортивний директор ПСЖ Леонардо не має наміру відпускати Анчелотті. Судячи з усього, нас очікує досить довгий процес переговорів, результатом яких стане підписання "Реалом" відомого італійського фахівця.

Що стосується Моурінью, то швидше за все він очолить "Челсі". Іспанська Marca вже встигла повідомити про узгодження умов контракту португальця і лондонського клубу.

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Моурінью і його "Реал" програли два титули в Іспанії, а також вилетіли з розіграшу Ліги Чемпіонів на стадії 1/2 фіналу. !zn

Читайте також:

"Реал" допомагає "Барселоні" достроково здобути чемпіонство

Бекхем не буде продовжувати контракт з ПСЖ - він завершує кар'єру

Гравці "Челсі" висловили підтримку "вигнанцю" Бенітесу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі