Моурінью не захотів повертатися в "Реал"

Поділитися
Моурінью не захотів повертатися в "Реал" Жозе Моурінью не цікаво повернення в "Реал" © Telegraf
Карло Анчелотті навряд чи буде продовжувати роботу з "Королівським клубом": преса активно зв'язує його майбутнє з "Манчестер Сіті", а на його місце сватають Жозе Моурінью і нещодавно поваленого "Дніпром" Рафаеля Бенітеса.

В "Реалі" вже впритул зайнялися пошуком кандидатури на пост головного тренера. Поки преса пов'язує Карло Анчелотті з "Манчестер Сіті", поступово стають відомі імена змінника для італійського фахівця.

Як стверджує авторитетний іспанський журналіст і оглядач Sky Sports Гійом Балаге, на олівці у "Реала" - чотири кандидатури, три з яких залишаються актуальними. Першим "відпав" Жозе Моурінью, який працював з "вершковими" до приходу Анчелотті. Головний тренер "Челсі" не зацікавлений у поверненні в Іспанії і не планує найближчим часом їхати з Лондона. Тим більше, що нещодавно він домігся чемпіонства зі своєю командою.

Крім Моурінью представники "Реала" ведуть переговори з Хуленом Лопетеги (Порту), Юргеном Клоппом (Борусія Д) і тренером "Наполі" Рафаелем Бенітесом, який швидше за все не буде продовжувати трудові відносини з "блакитними" - в тому числі і з-за поразки "Дніпру" у півфіналі Ліги Європи.

Балаге не уточнює, кого з перерахованих вище фахівців можна назвати проміжним лідером у перегонах за крісло головного тренера "Реала".

Карло Анчелотті після перемоги в Лізі Чемпіонів 2014/15 не зумів виграти хоча б один титул в нинішньому сезоні мадридці програли чемпіонство "Барселоні", вилетіли з розіграшу Кубка Іспанії і програли в 1/2 фіналу ЛЧ італійському Ювентусу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі