Моуріньо похвалив Вернидуба і стадіон в Одесі

Поділитися
Моуріньо похвалив Вернидуба і стадіон в Одесі Моуріньо залишився задоволений візитом до Одеси © ФК Зоря
Наставник "Манчестер Юнайтед" побажав українській команді знову потрапити в єврокубки на наступний сезон.

Вчора, 8 грудня, луганська "Зоря" в Одесі приймала МЮ і поступилася британському гранду з рахунком 0:2 у Лізі Європи.

Після матчу головний тренер англійців Жозе Моуріньо позитивно відгукнувся про суперника, відзначивши роботу колеги Юрія Вернидуба:

"Сьогодні ми грали добре. Ми володіли м'ячем, контролювали хід матчу, солідно відіграли в захисті. У "Зорі" було кілька шансів у контратаках і один штрафний, але ми домінували. Ми були командою, яка грала на перемогу, але "Зоря" виявилася достатньо хороша, щоб створити нам проблеми. Поле сьогодні було в кращому стані, ніж вчора, і на ньому можна було грати у футбол. Ми цінуємо зусилля, які доклали "Зоря" і "Чорноморець", щоб підготувати газон до матчу".

"Чесно кажучи, я думаю, що у "Зорі" дуже хороший тренер, адже його команда грала дуже організовано, незважаючи на те, що жодного разу не перемогла в Лізі Європи. Наша група була дуже сильною, в ній були три потужні команди, але "Зоря" билася з усіма.

Я зробив свою домашню роботу і проаналізував рівень командної гри футболістів Зорі, і я зрозумів, чому вони займають третє місце в чемпіонаті України. Сподіваюся, в наступному сезоні ця команда знову гратиме в Лізі Європи, але вже буде мати більше досвіду. Також бажаю їй на наступний раз грати вдома, хоча і цей стадіон дуже красивий", - підкреслив Моуріньо.

Усі результати дня і учасники плей-офф Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі