Моуріньо може повернутися в "Реал" або прийняти збірну Англії - ЗМІ

Поділитися
Моуріньо може повернутися в "Реал" або прийняти збірну Англії - ЗМІ Моуріньо хоче залишитися в Англії © Telegraf
У португальського фахівця з'явилися нові варіанти для продовження кар'єри.

Жозе Моуріньо, який залишився без роботи після звільнення з "Челсі", може повернутися в мадридський "Реал". Як повідомляє The Sunday Times, президент "вершкових" Флорентіно Перес запропонував португальцю ще раз попрацювати з мадридським клубом.

Перес хоче, щоб Моуріньо вже зараз змінив на посту головного тренера Рафаеля Бенітеса, який остаточно втратив довіру керівництва клубу. Але португальський тренер поки що не відповідає на цю пропозицію згодою, так як в першу чергу зацікавлений в роботі в "Манчестер Юнайтед". Якщо Луї Ван Гал найближчим часом буде звільнений, то Моуріньо займе його місце.

Повідомляється, що Моурінью хотів би залишитися в Англії, щоб мати можливість бачитися з родиною, яка на постійній основі проживає в Лондоні.

У той же час, як повідомляє Mirror, Моурінью може очолити збірну Англії після Євро-2016. Пріоритетною для португальця, як і раніше, є робота в клубі, проте якщо він не працевлаштується до закінчення сезону, то буде готовий прийняти англійську національну команду. Про це Жозе повідомив своєму агенту Жорже Мендешу.

Читайте також: Лідери "Челсі" спровокували відставку Моуріньо - ЗМІ

Нагадаємо, Моуріньо був звільнений з "Челсі" 17 грудня через незадовільні результати команди в англійській Прем'єр-лізі. З "Реалом" португалець працював з 2010 по 2013 роки, вигравши один титул чемпіона Іспанії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі