Мораес не зіграє за Україну в матчах проти Сербії та Люксембургу

Поділитися
Мораес не зіграє за Україну в матчах проти Сербії та Люксембургу У Мораеса діагностований перелом двох ребер © ФК Шахтер
Футболіст травмований.

Нападник "Шахтаря" Жуніор Мораес отримав травму в матчі з "Зорею": у нього діагностовано перелом двох ребер. На відновлення Мораєсу знадобиться близько місяця. Про це повідомляє прес-служба донецького клубу.

Таким чином, Мораес не допоможе збірній України в матчах відбору на Євро-2020 проти Сербії і Люксембургу, які відбудуться на початку червня.

Нагадаємо, Мораес отримав українське громадянство у березні і вже встиг зіграти за збірну України в матчі з Португалією (0:0) і Люксембургом (2:1).

В кінці березня видання Mais Futebol повідомило, що Жуніор Мораес, можливо, порушив статтю 7 статуту ФІФА, зігравши за збірну України в матчах проти Португалії та Люксембургу після отримання громадянства.

У статуті зазначалося, що футболіст повинен жити безперервно, принаймні, 5 років після досягнення 18-річчя на території країни, в якій він отримав нове громадянство. При цьому Мораес виступав на правах оренди в Китаї чотири місяці, через що міг порушити правила.

В Португалії та Люксембурзі вимагали зарахувати Україні технічні поразки, але 3 травня контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА вирішив не карати команду Шевченка зняттям очок.

Раніше повідомлялося про те, що Люксембург подасть апеляцію на рішення УЄФА по справі Мораеса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі