"Монако" сенсаційно обіграв "Арсенал" в Лондоні

Поділитися
"Монако" сенсаційно обіграв "Арсенал" в Лондоні "Монако" майже не залишив шансів "Арсеналу" на чвертьфінал © facebook.com/asmonaco
Представник Франції зробив серйозний крок у чвертьфінал Ліги Чемпіонів, забивши три м'ячі у ворота лондонського "Арсеналу" на його полі.

Віце-чемпіон Франції "Монако" в гостьовому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів несподівано обіграв лондонський "Арсенал" з рахунком 3:1.

Всупереч очікуванням поєдинок пройшов в напруженій боротьбі і по справжньому драматичному сценарієм. На голи півзахисника Жоффрей Кондогбиа на 38-й хвилині і нападаючого Дімітара Бербатова (53-я хвилина) хвилина) "каноніри" відповіли м'ячем хавбека Алекса Окслейд-Чемберлейна на першій доданій арбітром хвилині.

Здавалося, що підопічні Арсена Венгера поїдуть на матч 17 березня з хорошими шансами на успіх, проте вже через три хвилини монегаски фактично підвели риску під підсумком протистояння: Яннік Феррейра-Карраско втік у контратаку і забив третій гол у ворота господарів.

Ліга чемпіонів

Плей-офф

1/8 фіналу

Перший матч

"Арсенал" (Англія) - "Монако" (Франція) - 1:3 (0:1)

Голи: Кондогбиа, 38 (0:1). Бербатов, 53 (0:2). Окслейд-Чемберлен, 90+1 (1:2). Феррейра-Карраско, 90+4 (1:3).

"Арсенал": Віспини, Бельерин, Мертезакер, Косьельні, Гіббс, Санчес, Кокелен (Окслейд-Чемберлен, 68), Касорла (Росіцкі, 82), Езіл, Уелбек, Жиру (Уолкотт, 60).

"Монако": Субашич, Турі, Уоллас, Абденнур, Эчиеджиле, Діра (Кужава, 82), Фабинью, Кондогбиа, Жоау Моутінью, Марсьяль (Бернарду Сілва, 84), Бербатов (Феррейра-Карраско, 76).

Попередження: Кокелен, 42. Эчиеджиле, 45. Бельерин, 74. Езіл, 87. Жоау Моутінью, 90+2.

Суддя: Айтекін (Німеччина).

25 лютого. Лондон. Стадіон "Емірейтс".

Напередодні ще один представник Англії в плей-офф "Манчестер Сіті" програв на домашньому стадіоні іспанській "Барселоні". Як і "каноніри", команда Мануеля Пеллегріні втратила шанси на продовження боротьби в турнірі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі