Молодіжна збірна України вилетіла в Нову Зеландію на чемпіонат світу

Поділитися
Молодіжна збірна України вилетіла в Нову Зеландію на чемпіонат світу Динамівець Микита Бурда - лідер захисту молодіжної збірної © ФК Металлург Донецк
Українські юніори протягом 11 днів будуть проходити акліматизацію, а 30 травня зіграють перший поєдинок світової першості.

Молодіжна збірна України (вік гравців до 20 років) вирушила на чемпіонат світу, який з 30 травня буде проходити в Новій Зеландії.

18 травня завершилась підготовка українців до відповідального старту: у Києві команда Олександра Петракова провела кілька спарингів, під час яких тренер визначив тих, хто візьме участь у турнірі.

13 травня українці зіграли проти "Чайки" (3:4), назавтра розгромили переможця Мемориалюа Макарова "Колос" з Коваливки, а в заключний день збору - з донецьким "Металургом". Зустріч з представником Прем'єр-ліги, яка проходила в Бородянці під Києвом, завершилася нульовою нічиєю. Петраков зумів використати у поєдинку 18 футболістів, у тому числі і засвітилися в іграх за "Динамо", "Шахтар", "Чорноморець", "Металіст" - Микиту Бурду і Сергія Чумака, Едуарда Соболя та Владислава Кабаєва, Віктора Коваленко, Артема Бесєдіна.

Увечері 18 травня з аеропорту "Бориспіль" українська молодіжка вирушила у 28-годинну подорож за океан. Суперниками збірної будуть господарі турніру, з якими відбудеться зустріч 30 травня, а також М'янма і США. У плей-офф проб'ється дві кращі команди в групі.

Швидше за все не зможе допомогти збірній перспективний півзахисник "Дніпра" Валерій Лучкевич. Він буде задіяний в фіналі Ліги Європи проти "Севільї" 27 травня у Варшаві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі