Молодий талант "Дніпра" зацікавив польську "Легію"

Поділитися
Молодий талант "Дніпра" зацікавив польську "Легію" Андрій Близниченко може перейти в польську "Легію" © football.ua
Один з провідних клубів вищого польского дивізіону готовий зробити пропозицію "Дніпру" щодо придбання талановитого півзахисника Андрія Близниченко.

Атакуючий півзахисник "Дніпра" Андрій Близниченко потрапив в сферу інтересів чемпіона Польщі "Легії".

Як повідомляє Sport.pl, варшавська команда збирається в літнє міжсезоння зробити офіційну пропозицію щодо купівлі 20-річного талановитого вінгера, який вже встиг проявити себе в іграх за команду Мирона Маркевича.

Контракт гравця з "Дніпром" закінчується в 2016 році, тому "Легії" доведеться заплатити за Близниченко з новоствореного інвестиційного фонду. Українця чемпіон Польщі оцінює в 150 тисяч євро, що цілком порівнянно з оценком міжнародних трансферних агентств.

Перспективу переходу українця в "Легію" досить позитивно оцінює футбольний журналіст і головний редактор видання football.ua Кирило Крижанівський.

"З точки зору грошей - не питання, "Дніпро" крутіше, "Дніпро" багатшими, "Дніпро" краще. З точки зору розвитку кар'єри...За останні шість років (з 2009-го) "Дніпро" продав гравців в топ-чемпіонати (велика п'ятірка) в кількості аж нуль цілих, нуль десятих. Не продає клуб гравців в нормальні чемпіонати взагалі. Пішов один Боатенг, та й то з диким скандалом, судовим позовом і на правах вільного агента", - написав журналіст на своїй сторінці в Facebook.

"За останні п'ять років "Легія" продала або виховала (пішли як вільні агенти) для топ-чемпіонатів наступних гравців: Крыштьян Бєлік ("Арсенал", АПЛ), Домінік Фурман ("Тулуза", Ліга 1), Рафал Вольський ("Фіорентина", Серія А), Аріель Борисюк ("Кайзерслаутерн", Бундесліга), Ян Муха (Евертон, АПЛ), Блажей Аугустін ("Катанья", Серія А). Зрозуміло, що точки зору особистого контракту Дніпро дасть величезну фору Легії, але перспективи в плані попадання в серйозні чемпіонати... Тут є над чим подумати", - зазначив Крижанівський.

У нинішньому сезоні гравець молодіжної збірної України зіграв за першу команду "Дніпра" вісім матчів (у тому числі один в єврокубках), забивши в них три голи і віддавши одну передачу.

29 квітня "Дніпро" зіграє з "Шахтарем" перший матч 1/2 фіналу Кубка України. Гра відбудеться на "Дніпро-Арені" в 19:00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі