МОК включив хокей в програму Олімпіади-2022

Поділитися
МОК включив хокей в програму Олімпіади-2022 Олімпіада-2020 пройде в Пекіні © РИА Новости
Хокейний турнір не буде виключений з програми Ігор.

Хокей з шайбою на льоду включений Міжнародним олімпійським комітетом (МОК) у затверджену програму зимових Олімпійських ігор 2022 року в китайському Пекіні, повідомили РІА Новини в прес-службі МОК.

"Виконавчий комітет Міжнародного олімпійського комітету 18 липня затвердив програму зимових Олімпійських ігор 2022 року в Пекіні, і вона включає в себе жіночий і чоловічий хокей на льоду. У жіночий турнір додані дві команди, що відповідає принципам гендерної рівності на Іграх", - сказали в прес-службі, відповідаючи на питання про те, чи розглядає МОК виключення хокею з шайбою на льоду з програми Ігор.

Нагадаємо, в неділю з'явилася інформація про те, що є кілька варіантів розвитку подій з хокейним турніром на зимових Олімпійських іграх 2022 року.

Повідомлялося про те, що у МОК є ще три варіанти реформи крім повного виключення даного виду спорту. Перший - проводити турнір за участю гравців НХЛ, другий - без участі гравців НХЛ, а третій - проводити змагання за аналогією з олімпійським футбольним турніром. В такому випадку максимальний вік хокеїстів складе 23 роки.

Раніше стало відомо про те, що українського хокеїста не вибрали на драфті НХЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі