МОК проаналізує всі варіанти щодо Олімпіади-2020 протягом місяця - Бубка

Поділитися
МОК проаналізує всі варіанти щодо Олімпіади-2020 протягом місяця - Бубка Бубка закликав спортивну громадськість триматися разом © НОК України
Голова НОК України зробив заяву.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка звернувся до спортивної громадськості у зв'язку з можливим перенесенням Олімпійських ігор 2020 року в Токіо.

"Сьогодні ми переживаємо непрості часи - весь світ бореться з поширенням пандемії COVID-19. Кожен з нас повинен оберігати своє здоров'я, здоров'я рідних і близьких, здоров'я оточуючих, адже життя людини перевищує все.

Я сам був спортсменом. І мені добре зрозумілі думки й очікування атлетів і тренерів, яких турбує питання проведення Олімпійських ігор в Токіо. Протягом 4 тижнів Міжнародний Олімпійський Комітет проаналізує всі можливі варіанти дій. Буде враховано все, що зараз відбувається у світі. Олімпійські ігри обов'язково відбудуться у той час, коли ніщо не буде загрожувати здоров'ю всіх учасників, вболівальників, організаторів, всіх людей!

А зараз у нас у всіх є можливість для самовдосконалення. Нам необхідно вірити і йти до своєї мети. Впевнений, що ми подолаємо всі виклики, пройдемо випробування і переможемо! Триматися! Разом ми - одна велика Олімпійська сім'я", - сказано в заяві Бубки.

Раніше один з членів МОК заявив, що рішення про перенесення Олімпіади-2020 вже прийнято.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі