МОК покриє всі витрати російських спортсменів на Олімпіаді-2018

Поділитися
МОК покриє всі витрати російських спортсменів на Олімпіаді-2018 У МОК готові оплатити виступ Росії в Пхенчхані © twitter.com
Росіяни будуть виступати під олімпійським прапором.

Керівництво Міжнародного олімпійського комітету (МОК) прийняло рішення оплатити участь російських спортсменів на зимових Іграх-2018 в Пхенчхані. Про це заявив глава організації Томас Бах.

"Якщо МОК запрошує атлетів, то в такому випадку ми покриваємо їх шляхові витрати. Російські атлети будуть розглядатися як будь-які інші спортсмени, що виступають на турнірі.

Вони будуть розміщені безкоштовно, харчуватимуться безкоштовно, буде оплачена частина супроводжуючого персоналу", - повідомив Бах.

Нагадаємо, комісія МОК за результатами розслідування прийняла рішення призупинити статус Олімпійського комітету Росії. При цьому чисті російські спортсмени, у пробах яких не був виявлений допінг, зможуть виступити в Пхенчхані під олімпійським прапором.

Раніше Володимир Путін заявив, що Росія не буде бойкотувати Олімпіаду-2018.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі