МОК назвав причини, за якими може відсторонити Росію від Олімпіади-2018

Поділитися
МОК назвав причини, за якими може відсторонити Росію від Олімпіади-2018 Остаточне рішення може бути прийнято вже завтра, 16 листопада © ipress.ua
В організації озвучили два варіанти.

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) незабаром може прийняти рішення про недопущення збірної Росії до майбутніх зимових Олімпійських ігор в Пхенчхані.

На засіданні ради засновників Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA), яке відбудеться 16 листопада, буде прийнято рішення не відновлювати в правах Російське антидопінгове агентство (РУСАДА). В результаті, МОК прийме рішення не допускати росіян на Ігри-2018.

Для цього в організації є дві причини. Перша: Росія так і не визнала і не принесла вибачення за участь держави у допінговій системі. Друга: відсутність доступу до закритих зразків проб в Москві.

Також WADA отримало доступ до нової базі даних, де знаходяться ще більше доказів про застосування допінгу російськими спортсменами.

Нагадаємо, що раніше Річард Макларен озвучив другу частину своєї доповіді, в якій повідомлялося, що заборонені препарати вживали російські спортсмени, які виступали на Олімпіаді-2012 в Лондоні, літній Універсіаді-2013, чемпіонаті світу з легкої атлетики 2013 року в Москві і зимових Іграх 2014 року в Сочі.

Махінації проводилися під контролем Російського антидопінгового агентства (РУСАДА), ФСБ і Міністерства спорту.

Раніше повідомлялося, що МОК розглядає можливість заборони гімну і участі в церемонії відкриття Олімпіади-2018 для Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі