Міжсезоння: "Ворскла" розгромила турків, "Зоря" впоралась з румунами

Поділитися
Міжсезоння: "Ворскла" розгромила турків, "Зоря" впоралась з румунами "Ворскла" обіграла "Аланьяспор" © ФК Ворскла
Українські клуби провели чергові товариські матчі.

Полтавська "Ворскла" і луганська "Зоря" провели товариські матчі в рамках підготовки до другої частини сезону. Обидва українські клуби здобули перемоги.

"Ворскла" на зборі в Туреччині обіграла місцевий "Аланьяспор", який виступає у другому турецькому дивізіоні. Доля матчу вирішилася в перші 45 хвилин. Протягом шести хвилин (на 22-й і 28-й) Шиндер оформив дубль, забивши ногою і головою, а через п'ять хвилин Довгий ударом з-за меж штрафного зробив рахунок розгромним. У другому таймі грав вже зовсім інший склад ворсклян, який дозволив собі діяти за рахунком. Більше голів у матчі забито не було - 3:0.

"Зоря" у другому матчі в Туреччині обіграла "Ботошані", клуб, який представляє елітний румунський дивізіон. Єдиний м'яч у зустрічі було забито на 88-й хвилині. Любеновіч подав у штрафний майданчик суперника, де вище за всіх вистрибнув Загорулько і головою відправив м'яч у сітку - 1:0.

Читайте також: Міжсезоння: "Дніпро" здолав команду Григорчука, "Динамо" обіграло китайців, "Шахтар" - шведів

Відзначимо, що раніше "Ворскла" перемогла австрійський ЛАСК (1:0), а "Зоря" зазнала мінімальної поразки в матчі з болгарським "Лудогорцем", пропустивши за три хвилини до фінального свистка - 1:2.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі