Міжсезоння: "Шахтар" здобув ще одну перемогу в США

Поділитися
Міжсезоння: "Шахтар" здобув ще одну перемогу в США Збір "Шахтаря" в США добігає кінця © ФК Шахтер
"Гірники" виграли завдяки голу Марлоса.

Донецький "Шахтар" провів ще один спаринг на зборі в США. "Гірники" обіграли американську команду "Форт-Лодерлейл Страйкерс". Ця перемога стала третьою для "Шахтаря" в США.

"Шахтар" володів ініціативою протягом всього матчу, але довго не міг вийти вперед. Відкрити рахунок у матчі підопічним Мірчі Луческу вдалося після помилки суперника. Голкіпер американців на 78-й хвилині пішов в обіграш проти Марлоса, але бразилець перехопив м'яч і відправив його у порожні ворота.

"Сьогодні наш суперник гідно себе показував на полі. Але перед кожним матчем Містер нагадує нам, що ми велика команда і не повинні припускатися помилок. Але американська частина зборів добігає кінця, відчувається втома. Тому, можливо, в цій зустрічі ми виглядали трохи повільними. Говорячи ж про мій гол, повинен зізнатися: я дуже люблю пресингувати голкіпера", - зазначив після гри Марлос.

"Форт-Лодердейл Страйкерс" – "Шахтар" (Донецьк, Україна) – 0:1
Гол: Марлос (78)

"Шахтар": П'ятов, Срна (Кривцов, 86), Кучер, Ракицький (Матвієнко, 86), Ісмаїлі (Шевчук, 66), Степаненко, Коробенко (Кобін, 74), Марлос, Тайсон, Зубков (Арабідзе, 46; Борячук, 74), Гладкий (Феррейра, 46)

Нагадаємо, в попередньому матчі "Шахтар" розгромив американський клуб "Бока-Ратон" з рахунком 5:1.

Читайте також: "Шахтар" у США програв "Корінтіансу"

Також товариські матчі провели "Олександрія" та "Олімпік". "Олександрія" поступилася болгарському "Левські" з рахунком 2:3, а "Олімпік" розгромив збірну вільних агентів - 5:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі