Міжнародна федерація дискваліфікувала більше 4000 російських легкоатлетів

Поділитися
Міжнародна федерація дискваліфікувала більше 4000 російських легкоатлетів Олімпійська чемпіонка Ісінбаєва дискваліфікована © gazeta.ru
IAAF опублікувала список спортсменів, яким заборонено брати участь у міжнародних змаганнях.

Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій (IAAF) опублікувала список російських легкоатлетів, яким заборонено брати участь у міжнародних змаганнях у зв'язку з призупиненням членства Всеросійської федерації легкої атлетики в IAAF. У список включені 4027 осіб.

Рішення відсторонити російських легкоатлетів було прийнято після доповіді незалежної комісії Всесвітнього антидопінгового агентства про допінг в російській легкій атлетиці.

У списку дискваліфікованих легкоатлетів дворазова олімпійська чемпіонка в стрибках з жердиною Олена Ісінбаєва, олімпійські чемпіони у стрибках у висоту Іван Ухов і Анна Чічерова, срібна медалістка чемпіонату світу та чемпіонату Європи у потрійному стрибку Катерина Конєва і багато інших переможців та призерів міжнародних змагань.

Спортсмени, згадані у списку, не мають права брати участь у змаганнях до закінчення періоду призупинення членства ВФЛА у IAAF. При цьому заборона не стосується національних змагань, які проходять на території Росії.

Читайте також: Спортсмени різних країн вимагають відібрати у росіян медалі через допінговий скандал

Нагадаємо, в листопаді минулого року Рада IAAF фактично одноголосно проголосувала за відсторонення Росії від участі в міжнародних легкоатлетичних змаганнях.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі